HAARRIJK
dames-heren            kidsknip                                          haal en brengservice           

Onderhoud extensions  

De draagtijd van de extensions is 3-4 maanden, indien je hairextensions te lang laat zitten, heb je kans dat je haar boven de waxjes gaan vervilten. Vervilting wil zeggen dat het haar hele kleine klitjes gaat vormen door de loskomende haartjes wat je er normaal gewoon uitkamt, je ziet dan van die kleine witte puntjes en die gaan pluizen en klitten. Door regelmatig je extensions te laten onderhouden worden die kleine loszittende haartjes voorzichtig weggeknipt en voorkom je dus vervilting en voorkom je dus dat je bij het verwijderen van je extensions, je eigen haren niet beschadigen. Onderhoud is dus heel belangrijk.

Hoe voorzichtiger je het haar behandeld, hoe beter het haar blijft. Zowel het eigen haar als het extensions haar.

                                                                                                

Gebruik een speciale extension borstel. (ook bij ons verkrijgbaar)


Was je haar wanneer je wilt, na het wassen dep je je haar, om het overtollige vocht op te nemen. Het liefst natuurlijk laten opdrogen, maar föhnen kan ook, gebruik een hitte beschermende creme of serum vooral bij het gebruik van een stijltang. Gebruik altijd een cremespoeling en zeker 1 a 2 keer per week een haarmasker in de haarlengtes.

Bij het gebruik van een stijltang oppassen dat je de waxjes niet raakt die kunnen smelten bij de extreme hitte van een stijltang dus alleen de haarlengtes.

Zwemmen kan, maar chloor en zoutwater is voor alle haar slecht, ook voor extensions. Zet je haar vast tijdens het zwemmen en spoel het daarna goed uit, gebruik nadien een serum of leave-in conditioner.


Service

Je krijgt voorlichting bij een aanmeting of bespreking vooraf en bij de plaatsing.

Tot 4 weken na plaatsing worden de extensions gratis teruggeplaatst. De garantie vervalt bij geen controleafspraak! Een paar extensions verliezen is normaal. Bij de 1e keer dat je extensions draagt is het beter dat je na 1 maand een controle afspraak maakt om er zeker van te zijn dat alles goed is, dat heeft voornamelijk met goed borstelen te maken.

Na een keer hairextensions te hebben gedragen, weet je precies hoe je er mee moet omgaan ook dat geldt voor dreads, braids en andere haarverlengingen.

E-mailen
Bellen
Map
Info